Selecteer een pagina

Op zoek naar een installateur van warmtepompen in de buurt van Mortsel? Alfa-Thermo staat voor je klaar

Bij Alfa-Thermo kan je terecht voor alles om je de temperatuur in je woning optimaal te houden. Wij adviseren je over airco’s, Daikin-warmtepompen en ventilatiesystemen en installeren ze ook bij jou thuis. Onze installateurs bedienen de volledige regio rond Mortsel, van Edegem tot Wommelgem en van Wilrijk tot Ranst.

 

Ervaren installateurs

Dankzij jarenlange ervaring gericht beheersen wij onze airco-, ventilatie- en warmtepompsystemen volledig en geven we advies om maat van jouw woning. Kies je voor een van onze installateurs, dan plaatsen zij met de grootse zorg het systeem waar jij voor kiest. Uiteraard komen we ook ter plaatse voor onderhoud en eventuele herstellingswerken.

Warmtepomp-installateurs in de regio rond Mortsel

Onze installateurs zijn actief in de brede omgeving van Mortsel. Alfa-Thermo installeert warmtepompen, airco’s en ventilatiesystemen in Hove, Edegem, Boechout, Kontich, Wilrijk, Berchem, Borsbeek, Wommelgem, Mortsel en Ranst. In overleg zijn ook andere gemeentes mogelijk.Wens je advies of heb je graag meteen een installateur aan je deur? Neem dan meteen telefonisch contact met ons op Frank 0473 17 76 43 / Nils 0492 17 32 98. Of vul ons formulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Neem contact op →