home
services
contact
menu

Bereid je voor op de zomer

Terwijl we vorige maanden de koude probeerden buiten te houden, komt er snel de periode aan waar we de koelte in ons huis willen bewaren. De beste manier om dit te doen is door een airconditioning te plaatsen. Wees op tijd voorbereid op de hitte. Door een airco te laten installeren kan je de temperatuur in je huis op bloedhete dagen in een mum van tijd laten dalen. Vervolgens kan jouw airco die temperatuur moeiteloos een hele dag op peil te houden.

april 24, 2019

Daikin Perfera warmtepomp

Design

De tijd dat (wand)airco’s afzichtelijk waren is gelukkig voorbij. Want vandaag zijn er vele designontwerpen en kleuren verkrijgbaar. Zo kan jouw airco perfect bij jouw interieur passen. Ook is de wandairco zo goed als geluidloos. Dit komt doordat de compressor en condensor, de lawaaimakers van de airconditioning, in jouw buitenunit geplaatst zijn.

Comfort

Een temperatuur van ongeveer 21° Celsius is ideaal om optimaal te kunnen functioneren. Want onze mentale weerstand en werkritme neemt sterk af wanneer het te warm is. Ook de luchtvochtigheid kan met een airconditioning geregeld worden. Dit heeft een grote invloed op ons comfort.

Geen tocht

Er zijn vele opties bij onze airco’s. Zo kan je bijvoorbeeld bepaalde airco’s bedienen aan de hand van een App. Ook is het een optie om de koellucht naar boven te richten om koude tocht te vermijden of aan de hand van een 3-zone-bewegingssensor. Of meerdere airconditionings aan dezelfde buitenunit koppelen om zo verschillende ruimtes in jouw huis of kantoor te verkoelen.

Deel met vrienden

contact-persoon

Ontvang je graag meer
info over dit onderwerp?

Stel je vraag via dit formulier, wij zorgen voor een gepast antwoord.

Andere artikels

Airco in de slaapkamer, waar let je het best op?
Nu de zomer in het land is, vormt airco in de slaapkamer geen overbodige luxe. Wat is er fijner dan slapen in een lekker frisse…
Welke airco voor mijn woning?
Tegenwoordig vormt een aircotoestel geen overbodige luxe meer. Wij geven je graag enkele tips zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Binnen de aircotoestellen zijn…
3 tips om je energieverbruik thuis onder controle te houden
Het afgelopen jaar deden we met z’n allen veel vaker aan telewerk en uit ook de kinderen vertoeven meer thuis. Maar dat is geen reden…
Scroll naar boven