Selecteer een pagina

Terwijl we vorige maanden de koude probeerden buiten te houden, komt er snel de periode aan waar we de koelte in ons huis willen bewaren. De beste manier om dit te doen is door een airconditioning te plaatsen. Wees op tijd voorbereid op de hitte. Door een airco te laten installeren kan je de temperatuur in je huis op bloedhete dagen in een mum van tijd laten dalen. Vervolgens kan jouw airco die temperatuur moeiteloos een hele dag op peil te houden.

Design

De tijd dat (wand)airco’s afzichtelijk waren is gelukkig voorbij. Want vandaag zijn er vele designontwerpen en kleuren verkrijgbaar. Zo kan jouw airco perfect bij jouw interieur passen. Ook is de wandairco zo goed als geluidloos. Dit komt doordat de compressor en condensor, de lawaaimakers van de airconditioning, in jouw buitenunit geplaatst zijn.

Comfort

Een temperatuur van ongeveer 21° Celsius is ideaal om optimaal te kunnen functioneren. Want onze mentale weerstand en werkritme neemt sterk af wanneer het te warm is. Ook de luchtvochtigheid kan met een airconditioning geregeld worden. Dit heeft een grote invloed op ons comfort.

Geen tocht

Er zijn vele opties bij onze airco’s. Zo kan je bijvoorbeeld bepaalde airco’s bedienen aan de hand van een App. Ook is het een optie om de koellucht naar boven te richten om koude tocht te vermijden of aan de hand van een 3-zone-bewegingssensor. Of meerdere airconditionings aan dezelfde buitenunit koppelen om zo verschillende ruimtes in jouw huis of kantoor te verkoelen.

TIP: Hetzelfde toestel dat in de zomer de lucht koelt en ontvochtigt, kan desgewenst in de winter voor verwarming zorgen door te werken als warmtepomp. 

Vergelijk onze airco’s: