Selecteer een pagina


Elk huis is anders en elke thuis heeft zijn eigen noden. Het grote voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je ze volledig naar je hand kan zetten. Alfa Thermo helpt je graag om de juiste keuzes te maken op het vlak van airconditioning of warmtepompsystemen.

Er zijn immers heel wat vragen waar je best al over nadenkt vóór je met de architect of aannemer samenzit. Om zeker te zijn dat je de juiste antwoorden vindt kan je rekenen op Alfa Thermo. Bij de keuze voor een airco of warmtepompsysteem voor een nieuwbouwwoning moet je immers met veel dingen rekening houden.

Zo mogen nieuwbouwhuizen sinds 1 juli 2018 niet meer aangesloten worden op het gasnet. De temperatuur in huis regelen moet dus op een andere manier en een warmtepomp is daarvoor de beste oplossing. Het is zowel ecologisch beter als financieel interessanter. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een lucht/lucht warmtepomp. Die worden aangedreven door 80 procent energie uit de lucht en doet voor slechts 20 procent beroep op elektriciteit. Zo verwarm en koel je je woning met een energierendement van A+++, het hoogst mogelijke energierendement op de markt.

Onze Daikin airconditionings duiken steeds meer op in woningen. Wist je dat ook airco een voordelige keuze kan zijn? Een moderne airconditioning kan in de winter functioneren als warmtepomp en je woning dus aangenaam warm houden. Dat betekent dat er geen radiatoren in je nieuwbouw geïnstalleerd hoeven te worden, wat ruimte bespaart en nog mooier is ook.

Heb je nog vragen voor je een beslissing neemt of wens je een vrijblijvende offerte? Frank & Nils helpen je graag verder!  

Neem contact op →